Breaking News

Incaltamintea adecata sezonului, cizmele din piele impermeabile

Incaltamintea adecata sezonului, cizmele din piele impermeabile - http://ehow.pro/wp-content/uploads/cizme-stiletto-din-pielae-neagra-la-comanda-sarpe-test-1000x1000-copy-424x360.jpg -



Nu stiu cat de mult va place, dar, o data sosita, iarna nu va pleca prea curand, si nici frigul si precipitatiile. Astfel trebuie sa avem grija de incaltarile ce ne vor proteja picioarele in anotimpul rece.


Cizme pentru toate stilurile


Cizmele sunt de preferat altor incalltari de iarna deoarece imbraca o parte mai mare a piciorului. Pe langa faptul ca ne mentin picoarele calde, ne pot ajuta si sa aratam bine.

Pe piata au aparut numeroase modele atat de cizme cu talpa joasa, cat si cu tocuri inalte, ce ne modeleaza forma piciorului.

Femeile binecuvantate cu picioare lungi se pot bucura de o pereche de cizme ce se lungesc dincolo de genunchi, picoarele dumeavoastra vor fi evidentiate de aceste cizme, ce creaza impresia unor coapse curbate si sexy. Cizmele de dama din piele peste genunchi vor fi mereu in trend, atat timp cat femeile isi vor dori sa fie senzuale, ele pot fi asortate cu rochii si fuste, dar si cu blugi. Cizmele Tall & Chic, de pe Flow`s Shoe Store, sunt confectionate din piele neagra si au tocuri de 12 centimetri si platforma, ele garanteaza o aparitie mai mult decat sexy. Alte modele din aceasta categorie, cu tocuri inalte sunt si : Boots Manifest si Black Manifest. Si cizmele Winter Time se intind peste genunchi, acestea au talpa joasa si sunt confectionate din piele neagra si piele intoarsa neagra.


Cizmele cu toc – mereu la moda


Nici in acest an designerii nu au renuntat la tocurile inalte. Astfel, iubitoarele de incaltaminte inalta, ce le ofera eleganta, le alungeste silueta si le pune in evidenta tinuta, nu trebuie sa se ingrijoreze.

Cizmele cu toc, ce subtiaza piciorul pot fi asortate la tot felul de combinatii de haine. Nici culorile nu lipsesc acestor cizme, iar tocurile sunt si ele pentru toate gusturile.

Cizmele de piele, cu toc, intrec orice asteptari in materie de eleganta. Detaliile realizate manual din piele le fac sa arate atat de bine. Astfel de cizme, produse romanesti ce sunt realizate manual din piele, am gasit pe flows.ro. Fie ca le preferi de o lungime medie, pana la genunchi, precum Brown Power, Fashion Week sau Winter Night, sau mai scurte, ca modelele Mexico City sau Black Zone, pe Flow`s Shoe Store gasesti o multime de variante de cizme cu toc din care sa le alegi pe cele perfecte pentru tine.

Niciun comentariu