Breaking News

Idei pentru vacanta de craciun de anul acesta

Idei pentru vacanta de craciun de anul acesta - https://triptailor.ro/wp-content/uploads/2014/10/sejur-romania-hotel-alpin-poiana-brasov-350x150.jpg -



Craciunul este probabil sarbatoarea cea mai iubita si asteptata din an, de-a lungul anilor modul de petrecere al acestei sarbatori din an nu a ramas acelasi. Totusi, multi aleg sa petreaca Nasterea Domnului alaturi de cei dragi, asa ca, se apuca sa caute oferte Craciun din timp.


Craciun alb in statiunile montane din tara


Nu toti ne putem lipsi de farmecul zapezii de Craciun, asa ca o cautam in cele mai indragite statiuni montane romanesti, cum ar fi Brasov, Predeal, Maramures, Transilvania, Bucovina, prezente si in oferta Craciun 2014.

Pe langa faptul ca ne putem bate cu bulgari de zapada, construi oameni de nea, aluneca cu schiurile sau cu saniuta, putem lua parte si la cele mai frumoase si incarcate de simboluri ceremonii traditionale. Colindele romanesti ascultate la caldura semineului vor aduce in jurul nostru acea atmosfera atat de placuta pe care o au toate sarbatorile de iarna.

Mirosul portocalelor proaspat decojite, al merelor coapte, al scortisoarei sau al vinului fiert sunt printre cele care ne duc cu gandul la cadourile aduse de Mos Craciun sub bradul impodobit. O idee buna ar fi sa cautati intre zecile de oferte de Craciun 2014 un cadou pentru toata familia.

Nasterea Domnului este sarbatoarea care ii bucura cel mai mult pe romani, pline de traditii colorate si frumoase, de fapte bune si de timp impartit cu oamenii care sunt cel mai aproape de tine.


Descopera obiceiurile si traditiile de Craciun in statiunile montane Romanesti


Colindele, taiatul porcului de Ignat, mersul cu “Steaua”, Mos Craciun fac parte din traditiile romanesti cele mai raspandite de Craciun.

Sa nu uitam nici de bucatele traditionale romanesti. Pe toate mesele gasim in ziua de Craciun delicioasele sarmale in foi de varza dulce, sorici, carnati, sunca si alte specialitati din carne de porc, salata boeuf si nelipsitul cozonac.

Barbatii se incalzesc cu o cana de vin fiert cu scortisoara sau cu tuica fiarta, pe cand femeile prefera o cana de ciocolata calda.

Probabil cea mai asteptata perioada din an, Craciunul este o sarbatoare iubita atat de cei mici, nerabdatori sa primeasca multe cadouri, cat si de adulti, dornici sa petreaca mai mult timp alaturi de cei dragi.

Fie ca preferati sa mergeti la munte si sa va bucurati de partii, ca alegeti un loc plin de traditii sau doar cautati relaxarea in maiestuosii Carpati, ar fi cazul sa aruncati un ochi de pe acum prin oferte Craciun 2014.

Niciun comentariu