Breaking News

Site-urile de filme online

Site-urile de filme online -

Ca si consumatori de internet, cu totii incercam sa profitam de lucrurile gratuite pe care ni le ofera aceasta mult solicitata descoperire. Vreau sa discutam putin despre filmele online, mai exact despre site-urile de filme online care au inceput sa apara din ce in ce mai des intr-un timp relativ scurt. Imi aduc aminte de inceputul acestui fenomen cand existau doar doua sau trei site-uri de acest gen, focusate strict pe usoara navigare a vizitatorului. Ma refer la faptul ca in momentul in care faceai un click pe site-ul respectiv nu erai asaltat de diferite reclame enervante si nu erai obligat sa dai like-uri, share-uri sau alte chestii de genul pentru a putea ajunge la pagina dorita, mai exact la filmul pe care doreai sa il vizionezi. De asemenea, nu existau playere de tip fals, unde in momentul in care apasai butonul play erai redirectionat in diferite locuri in scopuri publicitare. Ideea este simpla: in vremurile bune, nu erai nevoit sa treci printr-o jungla de reclame ca sa poti viziona un amarat de film online.


Cu toate ca lucrurile s-au schimbat si multi admini forteaza monetizarea site-urilor pe care le detin, sa nu uitam de faptul ca filmele online pot fi vizionate acum la o calitate superioara de 720p, in unele cazuri chiar si 1080p. Nu vreau sa fiu inteles gresit…daca ai un site de filme online este perfect normal sa doresti sa scoti un anumit profit, deoarece administrarea unui astfel de site necesita timp si munca destul de multa. Totusi, in cazul in care administrezi un site de genul, consider ca ar trebui sa te gandesti la vizitatori in egala masura in care te gandesti la profit.


Site-urile cele mai abuzive din aceasta nisa in ceea ce priveste publicitatea fortata sunt de regula cele de filme seriale online, unde esti nevoit de multe ori sa treci prin aproximativ 10 reclame de tip pop-up pana sa poti viziona episodul din serialul preferat. Datorita faptului ca un user ce prefera filmele seriale in loc de cele artistice va naviga mai mult pe respectivul site, experienta sa va fi una mai putin placuta din cauza avalansei de pop-ups prin care va trebui sa treaca de fiecare data cand va dori sa ajunga la episodul urmator.


Este foarte probabil ca din punctul de vedere al unora ce detin site-uri de filme online lucrurile scrise mai sus sa fie aberante. Totusi, sunt 100% convins ca fiecare persoana ce navigheaza zilnic pe aceste site-uri va fi de acord cu lucrurile mentionate mai sus. Totul depinde din ce perspectiva privesti lucrurile, nu-i asa?


... citeste tot articolul

Niciun comentariu